Snapchat to zdecydowanie interesująca i super popularna aplikacja, ale nie każdemu może przypaść do gustu. I nie ma w tym nic złego.

Snapowanie ze znajomymi, lub przeglądanie historii znanych gwiazd może być naprawdę wciągające i dla wielu jest świetną rozrywką i sposobem na spędzanie wolnego czasu. Oczywiście nie dla każdego.

Jeśli zarejestrowałeś się na Snapchacie, jednak stwierdziłeś, że nie jest to zabawa dla Ciebie, możesz usunąć swoje konto na zawsze w kilku prostych krokach. Usunięcie konta sprawi, że nie będziesz dłużej miał możliwości otrzymywania i wyświetlania jakichkolwiek nowych snapów od znajomych.

Jak na zawsze usunąć konto na Snapie

  1. usuwanie-konta-snapchatOtwórz aplikację na swoim telefonie i zaloguj się na swój profil.
  2. Przejdź do Ustawienia > Więcej informacji > Wsparcie > Learning the Basics > Account Settings > Delete an Account.
  3. Podaj ponownie swój login i hasło I kliknij Continue.
  4. Gotowe!

Twoje konto Snapchat zostanie dezaktywowane, co oznacza, że twoi znajomi nie będą mieli możliwości skontaktować się z tobą przez Snapchata. Stracisz również wszystkie wiadomości na chacie, które zapisałeś, oraz wszystkie niewyświetlone jeszcze snapy.

Po 30 dniach konto zostanie permanentnie usunięte. Jeśli chcesz reaktywować konto zanim tak się stanie, wystarczy zalogować się na nie ponownie.

Pamiętaj, że po usunięciu konta nie ma możliwości powrotu. Twój login nie będzie już dla nikogo dostępny.